Анастасия ГешеваФейсбук Вчера беше богат на събития ден по разписанието на

...
Анастасия ГешеваФейсбук Вчера беше богат на събития ден по разписанието на
Коментари Харесай

Анастасия Гешева: Германия е пълният губещ от войната в Украйна

Анастасия Гешева

Facebook

 

Вчера беше богат на събития ден по разписанието на глобализма.

След като победиха Русия, те решително крачат в сполучливия си живот.

 

При откриването на следващата сесия на Организация на обединените нации, Гутиереш сподели, че светът бил в доста огромна заплаха. Съгласна съм! По-голяма заплаха за глобалисткия свят не е имало. Опасност да не могат повече да си ръководят целия свят като бащиния несъмнено има.

 

След като не дадоха виза на Лавров за Вашингтон, Русия внесе искане в Организация на обединените нации за наказване на Съединени американски щати, които не извършват задължението си да дават свободен достъп на всички страни до форума.

 

За следващ път се появи, че Организация на обединените нации е инструмент на ДД и нищо друго. Засега липсва друга форма на международна организация на страните, само че ще се сътвори. За следващ път Русия изиска пренасяне на основната квартира на Организация на обединените нации от Съединени американски щати в друга страна.

Вчера в офиса на Зеленски и с присъединяване на някогашния секретар на НАТО Расмусен беше оповестен проект за застраховане на Украйна. Този проект доста наподобява на увод на кротичък контракт с Русия, какъвто очевидно към този момент разискват западните участници, уверени, че ще съумеят да бутнат Путин и да победят Русия във война. Нямам други пояснение за появяването на този документ, в това число пропагандния му темперамент.

 

Той ни касае директно, тъй като България е посочена в него като поръчител за сигурността на Украйна в Черно море. Според него ние ще би трябвало да сключим контракт с Украйна, който ни задължава да не отхвърляме глобите против Русия до момента в който не се възвърне Украйна, в това число териториално. Освен това той ще ни задължи да пазим ползите на Украйна по всички способи.

Основни гаратни за бъдещето и сигурността на Украйна са страните от НАТО. Като Турция е посочена в основната роля. Очевидно е желанието да се скъса връзката Русия - Турция, а в случай че може да накарат Турция да води война с Русия, най-добре.

 

Догодина ще има избори в Турция, в случай че към момента са по този начин нещата, планувам доста тежък Майдан и инсталиране на турски Кирил Петков.

Този документ, наблягам, е напълно украинска самодейност публично и към този момент не е коментиран в нито една западна столица. Главно изискване в него за бъдещето на Украйна е участие в НАТО, а икономическото възобновяване, възможното такова, ляга напълно върху западните страни, основно Г-7.

Този документ накара нощес Медведев още веднъж да реагира, в този момент той се явява нещо като всекидневен представител на Путин. В Телеграм Медведев предизвести, че този документ е директна покана към Трета международна война (според мен към момента Втора международна, както съм обяснявала) и предизвести Запада, че в случай че одобри това нещо, ще бъде ударен военно тежко от Русия.

Мария Захарова има изявление по документа, че с изключение участието на Украйна в НАТО, всички претенции на Зеленски от Запада, се извършват и сега. Тоест, Украйна към този момент е обезпечена.

Друго събитие през вчерашния ден беше диалогът на Шолц с Путин траял час и половина. Версиите на Германия и Русия за тематиките доста се разминават. Немската версия оповестява, че Шолц е желал гаранции за извадените от Азовстал по законите на интернационалното филантропично право. Не могат да ги назоват военнопленници, тъй като Украйна не е оповестила война на Русия.

Както е добре известно, а от нощес на моята стена и съответно потвърдено, Германия е участник в тази война като бенефициент. Тоест, Германия е цялостният губещ от войната в Украйна. И като пишат тук всякакви какво правели немските служби, в случай че е по този начин, дано да прегледат какво вършат всички служби на подчинените на ДД страни. Нищо не вършат.
Още нещо значимо.

Байдън споделил, че не може да назова военните триумфи на Украйна поврат във войната. Путинист ли стана, що ли?
Нашите хардлайнери към този момент я оповестиха за поврат, Байдън не чете ли Дайнов, Василев, Янакиев и Тагарев?

Във всяка война има преломни моменти.
Сега следим издържливостта на всички страни в международните процеси. Отново ще кажа, прочувственото разбиране дава неверна преценка.

 

Аз доста деликатно ще остана на позицията си, до момента в който тече разкъсващото обвиняване вътре в Русия и в България по адрес на Путин.
Имам и визия какво става и хрумвания какво ще се случи, само че ще си ги запазя към този момент за себе си.

Защото най-малко сега нямам непотребна сила да диспутирам с единомишленици и да потвърждавам азбучни истини на тези, с които сме призвани да бъдем съдружници.
Всичко единствено ще си покаже.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР